16 квітня, 2024

Події 30 вересня – 6 жовтня

29 вересня 2019
Поширити в Telegram
2093

1 жовтня, КИЇВ - Подія в КНУ ім. Шевченка

3-4 жовтня, ХАРКІВ - Тренінгова програма «Бізнес в ЄС»

Центр розвитку малого та середнього бізнесу Centre of Gender Culture - Центр гендерної культури оголошує набір на Тренінгову програму "Бізнес в ЄС", яка проходитиме у Харкові у жовтні 2019 року. Роботу Центру розвитку малого та середнього бізнесу координує ХГНО Сучасна жінка. Метою тренінгової програми є поглиблення знань у сфері експортної діяльності та формування навичок ефективного виведення бізнесу на ринки країн ЄС. Ми запрошуємо до участі підприємиць, які мають досвід ведення бізнесу, проживають у Харківському регіоні та мають високу мотивацію до роботи на зарубіжних ринках. Тренерки:
Julia Gatchenko – сo-founder GREENRISE KIDS, консалтингові послуги Gatchenko Business Consulting, практикуюча лекторка, бізнес-тренерка, коуч, розробниця навчальних тренінгів і програм, 17 років досвіду роботи у проектах; Iryna Onikiyenko – експертка з виходу на зовнішні ринки Проекту «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків», що фінансується ініціативою ЄС EU4Business та імплементується ЄБРР. Сторінка події.

5 жовтня, ЛЬВІВ - Львів'янки: Не/відомі долі Другої світової

Екскурсія (Безкоштовна) — зареєструйтесь тут. Локація: вул. Дорошенка 50

Екскурсоводка Solomia Trylovska, авторка серії екскурсій малознаними куточками Львова, а також екскурсій та лекцій про жіночий слід в історії Львова.

Якими були долі львів’янок під час Другої світової війни? Стереотипи і уявлення про них як про зрадниць чи героїнь розбиває щоденна рутина. Вона показує, як ризиковано ставити їх в певні рамки, позбавляючи суб’єктності, права бути різними, помилятися, обирати, пристосовуватися, противитися, боротися, щоб вижити.

Спосіб виживання кожної жінки був іншим. І часто результат залежав від спільноти, до якої приписував її окупаційний режим. Декому вдалося вижити, а інші загинули тому, що були «інші». Сторінка події
 

5 жовтня, КИЇВ - Редакторський марафон «Це зробила вона» в українській Вікіпедії

Запрошуємо всіх охочих долучитися до редакторського марафону «Це зробила вона» в українській Вікіпедії. Організований за мотивами книг «Це зробила вона» та «Це теж зробила вона», марафон ставить за мету збільшити кількість і якість статей у Вікіпедії про відомих українських жінок. У рамках марафону в суботу 5 жовтня відбудеться вікізустріч у Києві, під час якої можна буде навчитися редагувати Вікіпедію і взяти участь в марафоні. Участь у події вільна за умови обов'язкової попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена. До марафону також можна долучитися онлайн з 4 по 6 жовтня; причому, можна створювати й поліпшувати статті не лише українською, а й англійською, шведською, французькою чи китайською — будь-якою мовою! Сторінка заходу й умови участі. Сторінка заходу.

29 вересня 2019
Поширити в Telegram
2093
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою