6 травня, 2024

Події 4-10 лютого 2019 року

4 лютого 2019
Поширити в Telegram
2467

6 лютого, КИЇВ - Булінг. Харасмент. Приниження гідності

6 лютого о 18.00 (середа) в Буква (вул. Б. Хмельницького, 3б, метро Театральна, Київ) відбудеться чергова дискусія в рамках Масштабного проекту знань "Інтелектуальні дискусії".Тема: "Булінг. Харасмент. Приниження гідності". Орієнтовний керунок дискусії!
- Харасмент і чому це не смішно.
- Булінг (дорослі і діти), в школах, ВНЗ та на роботі.
- Булінг громадських активістів.
- "Про батька легше бити гуртом". Про організовані кампанії булінгу.
- Знецінення, висміювання, приниження гідності, хамство, непрошені поради, свої, чужі, переваги через брехню, про боротьбу з індивідуальністю і ієрархічні правила.
- Інтернет-цькування: в коментарях, повідомленнях.
- Як боти, ЗМІ, агресія людей, мораль допомагають у цькуванні?
- Як ці випадки в Україні вирішуються та закордоном.
- Наслідки тиску на свободу вибору та індивідуальність, інакшість.
- Як людині оновлювати свій ресурс після булінгу?

Вхід вільний. Детальніше про спікерок і спікерів – тут.

7 лютого, КИЇВ - Зустріч із Ганною Соломатіною

ГО “Трудові ініціативи” запрошує на відкриту зустріч з однією з найвідоміших викривачок корупції у сучасній українській історії - Ганною Соломатіною. Дізнайтеся як це - працювати у спеціалізованому антикорупційному органі, як викривати корупцію та боротися з тиском з боку високопосадовців. Про це та інше Ви зможете особисто розпитати Ганну Соломатіну. Ганна Соломатіна обіймала посаду голови Департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя у Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) і в 2017-му році публічно заявила про широкомаштабну корупцію на вищих щаблях державної влади в Україні та про неефективність роботи НАЗК. Після цього вона стикнулася з тиском та була звільнена з роботи. ГО “Трудові ініціативи” в свою чергу надавали Ганні допомогу в її судовій справі про поновлення на робочому місці. Захід відбудеться 7 лютого о 18.30 в офісі ГО “Трудові ініціативи” за адресою: м.Київ, вул.Петлюри, 10. Вхід вільний! Детальніше – за посиланням.

7 лютого, КИЇВ - Small talk про work-life balance з Марічкою Падалко

New Generation of Women Leaders in Ukraine продовжує серію заходів присвячених мотивації, розвитку і вихованню майбутніх жінок-лідерів. Цього разу, 7-го лютого, до них завітає відома телеведуча і журналістка телеканалу 1+1, Марічка Падалко.
Марічка поділиться своєю історією успіху як однієї із найвідоміших телеведучих України на найбільш рейтинговому каналі, розповість про поєднання роботи із якісним вихованням дітей, та розкаже як воно - переплисти Босфор. Марічка Падалко - це взірець успішної жінки, яка поєднує успішну кар’єру із щасливим сімейним життям і саморозвитком, і яка готова поділитися своїми порадами із аудиторією. Саме тому вам варто завітати на цей захід до ПеремогаSpace 7-го лютого. Реєстрація обов’язкова. Деталі – за посиланням.

8 лютого, КИЇВ – Лекція Юлії Ярмоленко «Секс очима чоловіків»

Лекція про здоров'я, про медичні і індивідуальні норми в сексі, про серцево-судинні захворювання і способи їхнього уникнення, про мастурбації, плюси і мінуси анального сексу, трохи про порнографію, дивні фантазії і контрацепцію. А ще - про вміння ставити сексуальні кордони, слухати себе, своє тіло і прислухатися до партнера / партнерки. Початок о 18.30 за адресою вул. Хрещатик, 15 («Пасаж»). Деталі – тут

9 лютого, КИЇВ - Лекція Юлії Ярмоленко «Підліткам про секс просто й доступно»  (для дітей 11-13 років)

На зустрічі учасники дізнаються:

- Гігієна: що важливо знати.
- Які фізіологічні зміни найбільше лякають підлітків з 11 до 16? Коротко про ерекції, полюції, менструації, зростанні грудей, виділення піхви.
- Як правильне харчування, відсутність шкідливих звичок і фізична активність впливають на нашу сексуальність, самопочуття, тривалість і якість життя.
- Чому перегляд порно варто відкласти до 18 років, і які негативні наслідки можуть бути при перегляді фільмів для дорослих в підлітковому віці.
- Навіщо потрібні контрацептиви і як ними правильно користуватися.
- Що потрібно знати перед першим сексом. Як уникнути маніпуляцій і примусу? Що таке «культура згоди»? Вчимося говорити «ні».
- Куди звернутися за допомогою: медичною, психологічною.
- Відповіді на запитання, які хвилюють.

Початок о 14.00 за адресою вул. Хрещатик, 15 («Пасаж»). Деталі – тут.

9 лютого, КИЇВ - Лекція Юлії Ярмоленко «Як говорити про секс з дітьми» (для батьків від 0 до 9 років)

Говорити з дітьми про секс – що може бути складніше? Як не травмувати ніжну дитячу психіку, як не підштовхнути до ранніх експериментів, але дати повну й корисну інформацію? Як говорити – чекати питань чи проявити ініціативу? Коли – в 5 років чи в 10-12? Підкласти книжку на цю тему з красномовними малюнками і детальним описом чи відвести до лікаря, який грамотно й делікатно занурить в тонкощі теми? На ці запитання дасть відповідь секс-педагогиня Юлія Ярмоленко. Початок о 17.00 за адресою вул. Хрещатик, 15 («Пасаж»). Деталі – тут.

10 лютого, КИЇВ - Лекція Юлії Ярмоленко «Сексуальна безпека: як захистити дитину від насильства»

Жорстока статистика: один з п’яти дітей у віці до 12 років стає жертвою сексуального насильства або сексуальних домагань з боку родичів або знайомих. А останнім часом почастішали випадки маніпуляції і шантажу підлітків і через інтернет. Педофіли і просто нехороші люди видають себе за 12-17-річних і обманним шляхом отримують інтимні фото/відео дітей або запрошують на зустріч, яка нерідко закінчується згвалтуванням. Причому це стосується не тільки дівчаток, але й хлопчиків. Що ж ми, як батьки, можемо зробити задля безпеки наших дітей? Чому і як вчити, щоб дитина не боялася розповісти про те, що відбувається щось нехороше, і попросити у нас допомоги? Як вибудувати близькі та довірливі стосунки, щоб дати зрозуміти нашим дочкам і синам: ми завжди за вас, ми завжди на вашому боці, ми завжди допоможемо і підтримаємо!? Про все це будемо говорити чесно і доступно. Початок о 15.30 за адресою вул. Хрещатик, 15 («Пасаж»). Деталі – тут.

9 лютого, КИЇВ - Феміністична кава. Зустріч з Катериною Левченко

Посада Урядової уповноваженої з гендерної політики існує вже майже рік, але мало хто не з активістського кола знає, навіщо вона, і що вже зроблено за рік. Тож Катерина Левченко (Kateryna Levchenko), яка обіймає цю посаду, та її команда розкажуть про свої досягнення за рік і виклики, про те, як державна гендерна політика впливає на пересічну громадянку чи громадянина, які існують документи у державі, що регулюють гендерну політику, а також поділяться думками, звідки взялися антигендерні рухи, і як вони їм протидіють. Ця зустріч – можливість поговорити простою мовою у неформальній атмосфері про державну політику стосовно гендерних питань. Модеруватиме зустріч Anna Dovgopol, проект Гендер в деталях. Вхід вільний. Реєстрація обов'язкова: https://goo.gl/forms/sr0QYosZ6pnOXsVG3
Чекаємо 9 лютого о 12:00 за адресою: пров. Михайлівський 9Б, домофон 64, креативний простір Creative Women Space. Сторінка події.

4 лютого 2019
Поширити в Telegram
2467
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою