25 квітня, 2024

Події 9-15 жовтня

9 жовтня 2017
Поширити в Telegram
2988

9 жовтня, КИЇВ – Презентація «Жінки в юридичній професії»

Захід відбудеться у приміщенні Українського кризового медіа-центру. З нагоди свята День юриста, який традиційно святкують 8 жовтня, Асоціація жінок-юристок України "ЮрФем" презентує результати дослідження «Жінки в юридичній професії». У опитуванні взяли участь 365 респонденток, що працюють юристками в різноманітних установах. Організатори обіцяють, що результати дослідження будуть захопливими! Дізнайтеся більше за цим лінком.

10 жовтня, КИЇВ – World Cafe "Жіноче підприємництво: вихід на зовнішні ринки"

Світове кафе – це неформальна атмосфера, де можна обговорити питання розвитку бізнесу, а також знайти рішення для виходу на зовнішній ринок. Також така зустріч сприятиме нетворкінгу та налагодженню нових зв’язків. Модераторка заходу – бізнес-тренерка Мар’яна Завійська. Участь безкоштовна. Більше інформації на сторінці в Фейсбуці.

11 жовтня, ХЕРСОН – Гендерна нерівність у сучасному українському мистецтві

Зустріч відбудеться за ініціативою БО «Иная» та за підтримки  Rosa Luxemburg Stiftung в Україні. Драматургиня, художниця та феміністка Наталя Блок говоритиме про свій власний аналіз того, що відбувається з гендерними категоріями в українському мистецтві. Сторінка події – тут.

13 жовтня, КИЇВ – Дискусія «Жіночий рух в Україні як чинник розбудови громадянського суспільства»

Захід відбудеться о 16.00 за адресою вул. Велика Житомирська, 2. Організаторами дискусії є Програма імені Фулбрайта в Україні та Український жіночий фонд. За участю д-ра Марти Богачевської-Хомяк, президента Української асоціації дослідників жіночої історії Оксани Кісь, директорки зі стратегічного розвитку Українського жіночого фонду Наталії Карбовської. Реєстрація за цим посиланням.

13-15 жовтня, КАРПАТИ – Феміністичний інтенсив

Майданчик для обговорення феміністичного досвіду та перспектив протягом трьох днів у мальовничих Карпатах. Будуть обговорюватися такі питання, як можливість створення діалогу між різними українськими феміністичними угрупованнями, етичні домовленості, об’єднувальні фактори й особистий вибір, способи вирішення конфліктів і протидії новим викликам. Для участі необхідно заповнити анкету. Це – сторінка події.

15 жовтня, КИЇВ – Лекція «Воєнні ролі жінок у лавах УПА та підпіллі ОУН»

У Національному музеї історії України о 14.00 відбудеться лекція історикині та наукової співробітниці Марини Мірзаєвої про опір жіноцтва нацистській та радянській системам у роки Другої світової війни. Про тих жінок, які віддавали своє життя за ідею створення незалежної України. Вхід коштує 10 гривень. Більш детальну інформацію та контакти шукайте тут.

9 жовтня 2017
Поширити в Telegram
2988
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою