25 квітня, 2024

Port creative hub запрошують на Школу лідерства для жінок в культурі

30 серпня 2018
Поширити в Telegram
2658

Port creative hub запрошують на Школу лідерства для жінок в культурі

Лекторій передбачає проведення шести інформативних лекцій від відомих українських та американських експерток і надихаючих лідерок у сфері культурних та креативних індустрій. 

Ціль проекту – представити нові знання та інструменти для жінок, які працюють у різноманітних культурних інституціях, і заохотити учасниць до реалізації власних креативних проектів у своєму регіоні. Зміст лекторію дозволить учасницям дізнатися більше про наявні  грантові можливості та те, як вони можуть успішно подаватися на програми підтримки й мобільностей національного та міжнародного рівнів. Спікрерки також підніматимуть питання гендерної рівності та рівної оплати праці.  

Спікерки проекту: Тетяна Соловей (Vogue Україна), Ірина Славінська (Громадського радіо), Ірина Данилевська (Ukrainian Fashion Week), Юлія Федів (Український культурний фонд), Крісті Енн Хофланд (America House Kyiv),  Дебора Фейрлемб (UkraineInvest).  

«Можна сказати, що децентралізація культури відбулася тільки на словах. Більшість культурних проектів і досі проходять в Києві та кількох великих містах. Нам здається, що цей короткий, але мотивуючий курс надасть нові можливості тим, хто не знав, як реалізувати себе, працюючи в сфері культури. Це курс для жінок, що мають ідеї, але не впевнені, як саме їх реалізувати. Його створено, аби навчитися долати «скляну стелю» та відкрити нові перспективи для мешканок невеликих міст», — розповідає Катя Тейлор, арт-менеджерка, ідеологиня проекту.

Наразі для України є особливо важливим допомагати розвиватися Східним регіонам і стимулювати їхній культурний та економічний потенціал. Креативні індустрії – це сектор, що переважно ґрунтується на нематеріальних цінностях, а тому має всі можливості розвинутися на Сході України. 

Програма відбувається за підтримки посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/WLTJsZw1MeP9TV9U2 

30 серпня 2018
Поширити в Telegram
2658
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою