25 квітня, 2024

Працівниці Міжнародного аеропорту «Бориспіль» стали героїнями виставки до 8-го березня

1 березня 2020
Поширити в Telegram
1449

5 березня 2020. КИЇВ - 5 березня о 10-00 біля інформаційної стійки в терміналі D Міжнародного аеропорту “Бориспіль” відкриється виставка  #професіїбезобмежень.

У виставці представлені 13 історій працівниць аеропорту “Бориспіль”, «Украероруху»,  Міжнародних авіаліній України та прикордонників. Героїнями стали пілотеса, диспетчерки, кінологиня, пожежниця, інженерка, керівниці відділів в аеропорту. Всі ці історії показують, що головне в роботі – це високі професійні стандарти. Стереотипи обмежують, тоді як авіація дає можливості всім, незалежно від статі.

Виставка буде доступною для всіх відвідувачів та відвідувачок терміналу D Міжнародного  аеропорту “Бориспіль” з 5 по 10 березня, а з 11 до 31 березня – у терміналі F.

Офіційне відкриття відбудеться 5 березня о 10-00 годині за участі героїнь виставки, а також заступника представника Фонду ООН у галузі народонаселення пана Павла Замостьяна та заступника генерального директора з комерційної діяльності та розвитку інфраструктури Георгія Зубка.

Організатори виставки: UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення та Міжнародний Аеропорт “Бориспіль”.

Акредитація обов’язкова до 4 березня 17.00: zubchenko@unfpa.org.

Для акредитованих ЗМІ організовано трансфер, який відправлятиметься з естакади біля м.Харківська о 9-00.

Місце зустрічі: Термінал D, зала відправлення, інформаційна стійка.

Для довідки:

UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення є провідною агенцією ООН, яка зосереджує свою роботу у сфері гендерної рівності, репродуктивного здоров’я та розбудови потенціалу молоді. Спільно з партнерами ми працюємо у 150 країнах та територіях світу, а з 1997 року і в Україні над  утвердженням рівності, подоланням гендерних стереотипів, посиленням можливостей жінок, рівномірного розподілу домашніх обов’язків та залученням чоловіків до виховання дітей. З 2015 року спільно із Міністерством соціальної політики України впроваджується кампанія «Щастя в 4 руки».

Більше інформації про UNFPA та нашу роботу в Україні: www.ukraine.unfpa.org. Стежте за діяльністю UNFPA у Twitter та Facebook. Більше про проект «Щастя в 4 руки»  

1 березня 2020
Поширити в Telegram
1449
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою