20 квітня, 2024

Проект «Я-Медіа» об'єднав на Львівщині понад 100 жінок

25 травня 2018
Поширити в Telegram
2713

Проект «Я-Медіа» об'єднав на Львівщині понад 100 жінок

«Ключовий акцент означеного проекту – залучення внутрішньо переміщених жінок, котрі  проживають у регіонах та сільських місцевостях. У  його межах проводилися виїзні школи, де учасниці обмінювались думками, блог-кафе з тренерами, куди запрошували й медіа-фахівців. Відтак, у процесі реалізації  нашої ініціативи утворилось 10 менторських пар, які зараз успішно ведуть свої блоги на соціально важливі теми», - розповіла координаторка проекту Наталія Проць. Натомість, як зазначила т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк, проект «Я-Медіа» – це можливість кожній соціально активній жінці,  котра бажає розвивати громадянське суспільство, вільно висловлювати свої думки через блогерство: «Адже навчати жінок правильно висловлювати думки про проблемні питання дуже важливо, адже поки жінки боятимуться висловлювати свої думки, позицію, то країна не зможе стрімко розвиватися».

А учасниця проекту Олена Бортнічук підкреслила, що він дозволяє  надбати нові знання у сфері комунікації: «Інколи не вистачає поштовху, щоб висловитись. Мені сподобалось, що в проект були залучені не лише теоретики, але й практики, які допомагали нам створювати тексти, відео,  адже ці речі не вичитаєш в інтернеті,  проте їх можна було на емоційному рівні запозичити в експертів».

«Через два місяці ми проведемо інформаційну кампанію на рівні регіонів та ОТГ, де кожен зможе дізнатись, яким чином висловлювати свої думки, створювати тексти та комунікувати з владою», - додала Наталія Проць.

Ігор Галущак, Львів

25 травня 2018
Поширити в Telegram
2713
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою