29 березня, 2024

Результати конкурсу на посаду Урядового уповноваженого з питань гендерної політики

8 грудня 2017
Поширити в Telegram
3175

Катерина Левченко - українська правозахисниця і політикиня. Народна депутатка України 5-го скликання. Докторка юридичних наук (2003), кандидатка філософських наук (1993). Президентка Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда — Україна». 

У червні Кабмін запровадив посаду урядового уповноваженого з питань гендерної політики.13 листопада Кабмін почав конкурс на посаду, а безпосередньо конкурсний відбір було проведено 23 листопада. Результати оприлюднили ввечері 6 грудня на сторінці Урядового порталу. Уповноважений буде відповідальний за координацію гендерної політики державних органів. Наступний етап - внести пропозицію затвердити кандидатуру Катерини Левченко на засіданні Кабміну.

Віце-прем'єр-міністр України Іванна Климпуш-Цинцадзе написала на своїй сторінці у Facebook: "Комісії було непросто визначитися з переможцем, оскільки було кілька сильних кандидатур. Нарешті маємо рішення. Катерина Левченко має 20-річний досвід роботи в сфері захисту прав людини, зокрема, у гендерних питаннях".

8 грудня 2017
Поширити в Telegram
3175
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою