26 квітня, 2024

Старт української премії L'oreal - ЮНЕСКО «Для жінок у науці»

9 червня 2020
Поширити в Telegram
1453

17 березня 2020 року - ТОВ «ЛОРЕАЛЬ УКРАЇНА»* оголоcила про старт третього сезону Премії «Для жінок у науці» задля сприяння збільшенню кількості жінок, які професійно займаються науковими дослідженнями у галузі STEM (наука, технології, інжиніринг та математика), та заохоченню їх внеску в розвиток української науки. Трьом переможницям буде присуджено грошові премії у розмірі 150 000 грн у відповідності до Правил Програми

Українська Премія є частиною глобальної Програми L'ORÉAL-ЮНЕСКО «Для жінок у науці».

З 1998 року Фонд L’Oréal та Організація Об’єднаних Націй з питань освіти, науки й культури (ЮНЕСКО) докладали зусиль, щоб підтримати та відзначити талановитих жінок-науковиць та заохотити молодих жінок обирати наукові професії та допомагати їм у їхній кар'єрі.

Важливість більшого залучення жінок до науки є очевидною. Жінки становлять лише 28% наукової спільноти у світі. Все ще існують значні бар’єри, які утримують жінок від обрання цієї професії, та й ті, хто вже працює в цій царині, стикаються з перепонами. Дівчаткам потрібно прищеплювати впевненість у своїх силах з раннього віку, допомагаючи відкривати їхній потенціал; а жінки-науковиці повинні мати змогу обіймати відповідальні посади, так само як і їхні колеги чоловічої статі.

Організатор Програми ЛОреаль Україна, науковий партнер – Національна Академія наук України, організаційний партнер – Центр «Розвиток Корпоративної соціальної відповідальності» та ініціатива ДівчатаSTEM. . Українська Премія є частиною глобальної Програми ЛОреаль-ЮНЕСКО і організовується під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО.

УЧАСНИЦІ ПРОГРАМИ

В Програмі беруть участь жінки, які професійно займаються науковими дослідженнями у галузі STEM (наука, технології, інжиніринг та математика) на території України в будь-якому державному вищому навчальному закладі, дослідницьких центрах цих закладів або Національній академії наук України і відповідають наступним умовам:

Учасниці мають відповідати таким умовам:

  • є громадянками України;
  • віком від 18 до 40 років на момент закінчення терміну подання заяв;
  • наявність наукового ступеня;
  • наявність публікацій у журналах, що індексуються в міжнародних наукометричних базах Scopus та/або Web of Science;
  • cоціальна активність задля популяризації науки.

 Інформування про Правила Програми та зміни до них буде здійснюватися на сайті

www.forwomeninscience.in.ua та

ПОДАННЯ ЗАЯВИ НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ

Для участі у Програмі потенційні Учасниці мають подавати заяви за встановленою формою через онлайн-платформу www.forwomeninscience.in.ua з 17 березня 2020  року до 17 червня 2020 року включно.

Кожна заява буде оцінена незалежним журі Програми, до складу якого входять експерти з різних галузей науки, запрошені Організатором до участі.

Рішення журі Програми щодо визначення Переможниць буде оголошено у листопаді 2020 року. Про спосіб та місце оголошення буде повідомлено окремо на сторінці фейсбук  https://www.facebook.com/lorealukraine/ та на офіційному сайті компанії   https://www.loreal.ua/

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

Юлія Романенко -Копчинські, Директорка з корпоративних комунікацій, ТОВ «ЛОРЕАЛЬ УКРАЇНА», Yulia.ROMANENKO@loreal.com

Марина Саприкіна, керівниця, Центр «Розвиток КСВ», ms@csr-ukraine.org

*ЛОреаль Україна – один із лідерів на ринку косметики та парфумерії (№1 Косметична Група у Світі). Філіал в Україні був створений у 2004 р. Станом на 2019 р. в Україні працює понад 250 працівників та 86.000 тис працівників працюють у різних філіалах компанії у всьому світі, а у 2018 році було зареєстровано 505 патентів на винаходи.  Компанія представлена (має філіали) у 150 країнах світу та володіє портфоліо з 36 взаємодоповнюючих брендів. В Україні функціонує 4 департаменти – Департамент Продукції Масового Попиту, Продукції Люкс, Департамент Професійних Продуктів та Департамент Активної Косметики. Веб-сайт: http://www.loreal.ua/

9 червня 2020
Поширити в Telegram
1453
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою