19 березня, 2024

Тренінг з фандрейзингу для (квір)феміністичних активісток з України

27 липня 2020
Поширити в Telegram
1461

Проєкт bridging feminisms і Центр гендерної культури (Харків) запрошують тих, хто вже займається або хоче займатися (квір) феміністським активізмом, до участі в тренінгу з фандрейзингу для актівісто_к з України. Дедлайн для реєстрації – 10 серпня. Форма для реєстрації – за посиланням.  

Через тиждень після закінчення реєстрації ви отримаєте запрошення на семінар з докладною програмою.

Перша зустріч відбудеться 27 серпня, друга – через 2 тижні. Тренінг буде безкоштовним та відбудеться у режимі онлайн. Мова тренінгу – українська. У тренінгу можуть брати участь всі, крім цисгендерних чоловіків.

Станом на зараз програма знаходиться на стадії розробки, тому організоторки хотіли б зрозуміти, які запити й інтереси є у потенційних учасни_ць тренінгу. Тому якщо ви зацікавлені в участі в запропонованому форматі, ви можете розповісти про свої уподобання. У серпні на підставі отриманих відповідей організаторки сформують програму і зв'яжуться з усіма, кому зможуть запропонувати необхідні знання.

Розглядається сценарій роботи в двох форматах: більша група для лекцій і менша група для тренінгу, учасни_ці якого розділяться на 5-6 міні-груп, щоб разом тренуватися писати проєктні заявки.

27 липня 2020
Поширити в Telegram
1461
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою