19 березня, 2024

У Києві вперше відбудеться форум «Жіноче лідерство в STEM-компаніях»

19 лютого 2018
Поширити в Telegram
2844

У Києві вперше відбудеться форум «Жіноче лідерство в STEM-компаніях»

06 березня 2018, 10:00 - 17:00       

«UNIT city», UNIT core (м. Київ, вулиця Дорогожицька, 1).

В рамках Форуму буде презентовано унікальний проект «Технологічний Пакт з розвитку жінок в STEM-компаніях», що спрямований на розвиток жіночого лідерства в технологічних компаніях та університетах. Адже на сьогоднішній день, в Україні та глобально жінки в STEM- галузях складають близько 21-23%, а на керівних посадах їх ще менше.

Технологічний пакт є унікальним документом для України та Європи, мета якого - консолідувати зусилля навчальних закладів і компаній для підтримки жінок в технологічній сфері та сприяння розкриттю їх потенціалу. Підписуючи документ, компанії та виші зобов’язуються підтримувати жінок в своїх організаціях, а саме: допомогти STEM-компаніям подолати професійні та гендерні стереотипи; створити можливості кар’єрного розвитку для жінок і популяризувати провідні технологічні компаніх в Україні, які підтримують жінок.

Також на Форумі вперше буде презентовано дослідження щодо вартості жіночого лідерства в технологічних компаніях та нову нагороду від STEM Коаліції “Краща компанія для жінок”.  Всі учасниці матимуть унікальну можливість познайомитись із практиками українських компаній, що розвивають жіноче лідерство.

Захід буде цікавим для компаній, ВНЗ, експертів, медіа. Дедлайн для реєстрації – 28 лютого.

Реєстрація за посиланням:

Контактна особа:

Юлія Ющенко,

асистенка проекту

yy@stem-coalition.org.ua

(050) 82 00 150

Фб-сторінка  https://www.facebook.com/TechPact4Women

19 лютого 2018
Поширити в Telegram
2844
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою