28 квітня, 2024

У Луцьку маршрутки можуть не зупинятися матерям з дитячими візками

16 травня 2018
Поширити в Telegram
2703

У Луцьку маршрутки можуть не зупинятися матерям з дитячими візками

Про це він розповів у середу, 16 травня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради. Зокрема, під час засідання виконкому Віктор Кукішев, що реагувати на скарги лучан, що стосуються водіїв маршруток, можуть тільки директори підприємств, де вони працюють. За словами головного транспортника Луцька, в управлінні транспорту та зв’язку не мають права карати водіїв маршрутних таксі міста. 

«Таблоїд Волині» зібрав реакції із соцмереж волинян на таку заяву.

Депутатка Луцької міської ради Анна Мовяк вважає такі дії дискримінацією. "Тобто виходить так: мами з візочками, сидіть краще вдома! А якщо хочете користуватися пасажирським транспортом – відрощуйте додаткові руки", – написала вона у Facebook.

Із її слів, у правилах надання послуг пасажирського автомобільного транспорту у п.6 чітко вказано, що транспорт, який використовується для перевезення пасажирів повинен бути обладнаний місцями для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

"Так от: вагітні жінки та люди з дитячими візочками належать до маломобільних груп населення. Наголошу, що виконавчий комітет міської ради як замовник послуг перевезення пасажирів несе відповідальність за дотримання/невиконання правил перевезення пасажирів згідно із законом", – наголосила Мовяк. Її обурили такі заяви посадовця, тому депутатка має намір порушувати питання про компетентність керівника управління.

16 травня 2018
Поширити в Telegram
2703
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою