26 квітня, 2024

У Львові відкриється виставка «Бути в тілі»

5 червня 2019
Поширити в Telegram
2316

У Львові відкриється виставка «Бути в тілі»

Виставка складається з дев’яти стендів з висловлюваннями українських жінок про те, звідки походять наші уявлення про красу, що жінкам* потрібно робити, аби бути привабливими, та що впливає на те, як жінки* себе оцінюють. Стенди містять також тематичні ілюстрації дизайнерки Анки Сидорової.

Еспозиція є результатом соціального проекту «Бути в тілі», під час якого було провдено фокус-групове дослідження у трьох містах: Львові, Новій Каховці (Херсонська область) та Токмаку (Запорізька область). Мета проекту - дослідити значення стандартів краси, а також популяризувати рух бодіпозитив і спонукати жінок* бути більш приязними до свого тіла, створювати навколо себе атмосферу прийняття та підтримки інших людей з різними зовнішностями.

На відкритті відбудеться екскурсія стендами, під час якої координаторки проекту розкажуть відвідувач_кам про дослідження та поділяться цікавими спостереженнями. Також усі гості отримають газету з текстами та ілюстраціями проекту.

Щиро запрошуємо вас приєднуватися до розмови про тіло!

Проект реалізується ГО «Феміністична майстерня» (Львів) у співпраці з Центром соціального партнерства «Перспектива» (м. Нова Каховка) та ГО «Інститут суспільних ініціатив» (м. Токмак) за грантової підтримки Міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд».

Місце події: див. мапу

Про проект: https://femwork.org/novini-fm/pidsumki-proektu-buti-v-tili-yak-mi-pochali-y-ne-mozhemo-zupinitis/

Контактна особа:

тел. +380678524297 Катя

e-mail: feministworkshop@gmail.com

5 червня 2019
Поширити в Telegram
2316
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою