28 квітня, 2024

Українська премія "Для жінок у науці - 2018"

10 травня 2018
Поширити в Telegram
2801

Українська премія "Для жінок у науці - 2018"

Премія для жінок у науці від ТОВ «ЛОРЕАЛЬ УКРАЇНА» – це премія, запроваджена ТОВ «ЛОРЕАЛЬ УКРАЇНА» у партнерстві з Національною Академією Наук України під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО задля сприяння збільшенню кількості жінок, які професійно проводять наукові дослідження у галузі STEM (наука, технології, інжиніринг та математика) на території України в будь-якому державному вищому навчальному закладі, їх дослідницьких центрах або Національній Академії Наук України, та заохочення за їхній внесок у розвиток української науки.

Премія згідно з цією програмою є частиною глобальної Програми L’ORÉAL-ЮНЕСКО «Для жінок у науці», що сприяє збільшенню внеску жінок у сферу наукових досліджень на глобальному рівні з 1998 року.

За результатами проведення Програми, трьом учасницям, яких визначать переможницями, буде присуджено премії відповідно до Правил Програми.

 У Програмі беруть участь жінки, які професійно проводять наукові дослідження у галузі STEM на території України в будь-якому державному вищому навчальному закладі, дослідницьких центрах цих закладів або Національній Академії Наук України і відповідають таким умовам:

• є громадянками України;
• віком від 18 до 40 років на момент закінчення терміну подання заяв;
• наявність наукового ступеня;
• наявність публікацій у журналах, що індексуються в міжнародних наукометричних базах Scopus та/або Web of Science;
• соціальна активність задля популяризації науки.

Період проведення Програми: з 24.04.2018 р. до 22.11.2018 р. включно.

Для участі у Програмі потенційні Учасниці мають подавати заяви за встановленою формою через онлайн-платформу www.forwomeninscience.in.ua з 24 квітня 2018 р. до 22 червня 2018 р. включно. Детальну інформацію про усі необхідні документи можна знайти на сайті програми

Імена Переможниць публічно оголосять на офіційній церемонії у листопаді 2018 року (місце та точна дата нагородження будуть повідомлені Учасницям окремо).

10 травня 2018
Поширити в Telegram
2801
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою