28 березня, 2024

Гендер в деталях шукає волонтерок, закоханих у соцмережі!

13 травня 2020
Поширити в Telegram
2441

Редакція нашого ресурсу шукає двох волонтер_ок на такі напрямки:

Напрямок №1: Модерація ФБ-сторінки

Коментарі у Фейсбуці (і про фемінізм) – те ще явище, але якщо на них відповідати поважно, то виходить доволі цікаво. Ми шукаємо фасилітаторку, яка вестиме комунікацію з коментатор(к)ами на нашій сторінці. Чудова можливість для людини, яка цікавиться фемінізмом, читає наші статті, має розвинений емоційний інтелект, любить спілкуватися з людьми та відповідати на каверзні запитання.

Тестове завдання: Запропонуйте свої відповіді (від імені ГВД) до кожного основного коментаря під цим постом. За нагоди, використайте у відповідях лінки на статті сайту. 

Напрямок №2: Модерація ФВД

Соцмережі спонукають до виплескування емоцій, і ми обрали нелегку стежку протистояти тенденції токсичності та плекати поважну розмову (і продуктивну незгоду) в нашій феміністичній групі. Ми шукаємо модераторку для групи Фемінізм в деталях. Це чудова можливість для людини, яка поділяє наше бажання створити простір для поважної розмови та готова долучитися до досягнення цієї амбітної мети шляхом модерування групи, уважно читаючи весь контент та роздаючи справедливі зауваження всім порушникам і порушницям правил. 

Тестове завдання: Ознайомтеся з чинними правилами групи (раз і два)  та запропонуйте модераторські репліки від імені ГВД, які б Ви написали у відповідь на коментарі, якби цей пост було опубліковано в групі ФВД.

Важливо!

Прохання оформлювати завдання попарно у вигляді коментар-відповідь, а також додавати коротку аргументацію до кожної відповіді.

Заявки надсилайте на адресу editor@genderindetail.org.ua із:

– темою листа «Волонтерство Модерація ФБ-сторінки» або ж «Волонетрство »;

– короткою розповіддю про себе та свою мотивацію взяти участь у стажуванні;

– виконаним тестовим завданням.

Дедлайн – 31.05.2020 року

Термін волонтерства – 3 місяці.

Зайнятість – часткова і дистанційна, онлайн. 

Участь у стажуванні є волонтерською та не  оплачується. По закінченню стажування усі волонтер_ки отримають рекомендаційні листи та приємні феміністичні подарунки від редакції.

13 травня 2020
Поширити в Telegram
2441
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою