28 березня, 2024

Гендер в деталях шукає волонтерок/ів

18 січня 2021
Поширити в Telegram
1731

Січень – сприятливий час для того, щоб «перегорнути сторінку», наважитись на важливі зміни, нарешті взятися за нову справу. Для тих, хто  налаштований пройти через ці карантинні обмеження з купою яскравих вражень і нового досвіду, маємо гарну новину: “Гендер в деталях” оголошує зимовий набір волонтерок/ів за  напрямкам модерації соцмереж. 

За результатами тестових завдань та мотиваційних листів ми оберемо 5 волонтерок/ів, які зможуть побачити роботу науково-популярного ресурсу зсередини, поглибити свої знання з таких тем, як гендер та фемінізм, покращити навички ведення дискусії, і все це - не порушуючи вимог самоізоляції та отримати рекомендації після успішного проходження волонтерства. 

Зайнятість: часткова і дистанційна, онлайн. 

Термін волонтерства: 3 місяці (лютий - квітень 2021).

По закінченню цього періоду всі волонтерки отримають рекомендаційні листи та приємні подарунки від редакції. Фінансова винагорода за волонтерську роботу не передбачена.

Кількість вакансій для волонтерства: 5

Напрямки волонтерства: Facebook-сторінки ресурсу “Гендер в деталях” та  групи “Фемінізм в деталях” (у Facebook) 

Опис завдань:

Соцмережі спонукають до виплескування емоцій, ми ж обрали нелегку стежку - протистояти тенденції токсичності та плекати поважну розмову (і продуктивну незгоду) в нашій феміністичній групі Фемінізм в деталях та вести комунікацію з коментатор(к)ами на сторінці ресурсу “Гендер в деталях” в Facebook. Для цього потребуємо допомоги модераторки, а по суті – людини, яка отримує задоволення від витончених вирішень ідеологічних конфліктів, яка спроможна уважно читати і концентруватися на одному завданні протягом довгого відрізку часу, а також людини, спроможної залишатися справедливою незалежно від зміни свого емоційного стану. Необхідні терпіння, емпатичність та здатність до емоційного дистанціювання в умовах конфліктів.

Тестове завдання:

Ознайомтеся з чинними правилами групи. Уявіть, що наступний пост було опубліковано в групі. Запропонуйте текст 10 відповідей модератора групи  (сторінка “Гендер в деталях”) на 10 неприйнятних коментарів під цією публікацією.
Примітка. Оформлювати попарно у вигляді коментар-відповідь + коротка аргументація до кожної відповіді.

Щоб взяти участь у волонтерстві, надсилайте на адресу editor@genderindetail.org.ua лист із темою  «Волонтерство модерація» та:

  1. короткою розповіддю про себе, своєю мотивацію волонтерства;

  2. виконаним тестовим завданням.
     

Дедлайн подачі заявок до 7 лютого 2021 року (включно).

Важлива інформація для тих, хто вже надсилав заявку - через технічні проблеми з сервером лист міг не дійти до нас, тому прохання продублювати на genderindetails@gmail.com.

18 січня 2021
Поширити в Telegram
1731
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою