19 березня, 2024

Захід "Nordic stories. How to reach balance"

7 травня 2019
Поширити в Telegram
2221

Захід "Nordic stories. How to reach balance"

В рамках проекту 7 травня о 19:00 в iHUB (м. Київ, вул. Хрещатик 10) відбудеться захід "Nordic stories. How to reach balance", що буде присвячений питанням пошуку балансу та місця жінки в сферах праці де домінують чоловіки.

Благодійний Фонд «СІД ФОРУМ УКРАЇНА» запрошує стати частиною цього проекту та відвідати даний захід.  Якщо Ви хочете стати гостями на "Nordic stories. How to reach balance", просимо вас попередньо зареєструватися за посиланяням - реєстрація.

Ви коли-небудь боролися, щоб знайти своє місце, як жінка, в чоловічому світі? На жаль, гендерна нерівність все ще існує у багатьох компаніях і державних установах, і це насправді не на користь їм. Існує безліч підтверджених позитивних наслідків гендерно-збалансованих компаній, як з позиції коштів, так і з позиції здоров'я для працівників. Це демонструє, що наявність жінок-лідерок може принести багато користі організації !
Розмова буде мати дві теми - як знайти своє місце, як жінка, і важливість включення чоловіків у пошук життєвого балансу.
Вітальне слово візьмуть пані Марія Огрен, заступниця керівника місії Посольства Фінляндії в Україні та Галина Янченко, голова ради з громадського контролю НАБУ.
Запрошені доповідачі - Сарі Раутаринта (Радниця з прав людини та гендерна тренерка EUAM UKRAINE) та Агата Шиманська (Раднийя з гендерної проблематики EUAM UKRAINE) - поділяться своїм особистим досвідом та проведуть дискусію з учасниками.

7 травня 2019
Поширити в Telegram
2221
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою