28 березня, 2024

Зелена академія '18

9 червня 2018
Поширити в Telegram
3234

Зелена академія '18

І. Що: 
"Зелена академія '18" — це 7-денний тренінг про зелену демократію. Зелена демократія — суспільство, що підтримує принципи гендерної рівності, демократії участі, екологічності та соціальної справедливості. 
На школі говоритимемо про таке:
1. чому важливо одночасно прагнути екологічності, гендерної рівності та демократії участі, та як цього досягнути; 
2. як зробити свої проекти дружніми до довкілля та відповідально використовувати ресурси; 
3. як переконливо працювати із владою та партнерами, разом досягаючи сталих змін;
4. як забезпечити дієву рівність прав та взаємну повагу у команді та/чи громаді; та
5. як знаходити порозуміння в обговоренні складних суспільних і політичних тем.

ІІ. Для кого: 
Запрошуємо агентів та агенток суспільних змін з усієї України, яким цікаво більше дізнатися про зелені принципи та застосовувати їх у своєму професійному житті.

Чекаємо на активістів/-ок, дослідників/-ць, журналістів/-ок, аналітиків/-инь, політиків/-инь, державних службовців/-иць, студентів/-ок, митців/мисткинь та інших небайдужих. 

Відбір учасників/-ць до "Зеленої академії" не залежатиме від віку*, гендеру, етнічності та інших особливостей, а також попереднього досвіду співпраці із Фондом. Ми схвально ставимось до громадян/-ок інших держав, що тривалий час працюють в Україні та на її користь.

[* - Учасником/-цею академії може бути повнолітня особа, віком від 18 років. Верхньої вікової межі для участі у літній школі немає.]

ІІІ. Важливе: 
Подати заявку на участі у школі можна до 15 червня 2018 року, 23:59. Участь у "Зеленій академії" є безкоштовною. Відбір відбуватиметься на конкурсній основі. Ми оберемо 25 учасників/-ць. Про результати відбору повідомимо на початку липня 2018 року. 

Фонд забезпечує учасникам/-цям проживання та харчування на час навчання. У разі виникнення запитань чи коментарів, пишіть нам на: zacademy.hbf@gmail.com.

Подати заявку на участь: bit.ly/zacademy18 

Сторінка події у ФБ. 

9 червня 2018
Поширити в Telegram
3234
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою