26 квітня, 2024

Жіноча тема на фестивалі кіно Docudays UA у Львові

3 листопада 2017
Поширити в Telegram
2983

Локація: Львівський палац мистецтв (вул. Коперника 17).

Програма кінофестивалю:

4 листопада 18:00

Між іншим

реж. Юлія Аппен, Микита Лиськов , Олександра Васина, Наталка Целюба /Україна 2016 / 25 хв

Фільм складається з реальних історій українських мігранток в Європі, які розповідають, чому вирішили змінити місце проживання, які мотиви ними керували.

Ці речі, ці спогади

Реж. Роджер Горн / Південна Африка, 2015 / 30 хв

Фільм зосереджується на культурі жінок-мігранток із Зімбабве, які нині живуть у Кейптауні (Південна Африка). Досліджуючи предмети, які вони взяли з собою, речі, які вони відправили на батьківщину, те, що вони покинули, і пов’язані з ними спогади, фільм показує історії радості, втрати і надії на повернення до Зімбабве.

5 листопада 18:00

В іншому світі

Реж. Анна Бединська / Польща, 2016 / 26 хв

У 40-річної Касі двоє дітей-підлітків, щасливий шлюб, її кохає чоловік. Вона жінка середнього класу, її життя чудово організоване, вона досягає успіху у будь-якій справі. Одного дня її спокійне та досконале життя руйнує новина про те, що вона вагітна дитиною з синдромом Дауна.

6 листопада 19:00

Народжені бути вільними

Реж. Ґаяне Петросян / Великобританія, Росія, 2017 / 74 хв

Цей фільм – викривальне розслідування глобальної торгівлі дикими морськими ссавцями від трьох відважних журналісток-дайверок Ґаї, Тані та Юлії.

9 листопада 15:00

Боротьба Джамали

Реж. Елін Йонссон / Швеція, 2017 / 29 хв

Це дуже особистий і потужний портрет надзвичайно талановитої жінки, а також пісні і виступу, які пролили світло на історичні події та сучасну політичну ситуацію. Журналістка Елін Йонссон зафільмувала життя Джамали та її родини в Україні і Криму, змалювавши її трагічну сімейну історію та нинішню неспокійну ситуацію і складність становища кримських татар у наш час.

Офіційна сторінка фестивалю – за цим посиланням.

3 листопада 2017
Поширити в Telegram
2983
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою