28 березня, 2024

Українські чоловіки про фемінізм

7 липня 2019
Поширити в Telegram
4527

Українські чоловіки про фемінізм

З такими питаннями звернулись до відомих українців. Євген Галич, лідер рок-гурту O.Torvald, Дмитро Кулеба, постійний представник України у Раді Європи, Марк Лівін, журналіст та письменник, Іван Фролов, український дизайнер, Майкл Щур, телеведучий та амбасадор руху HeForShe в Україні, розповіли про своє бачення гендерної рівності, пояснили, як вони особисто прийшли до фемінізму та навели приклади з власного життя. 

Ролик був знятий на підтримку українського перекладу бестселеру «Чоловіки про фемінізм» Майкла Кіммела і Майкла Кауфмана, виданого Книголав за ініціативи руху HeForShe в Україні від ООН Жінки. 

7 липня 2019
Поширити в Telegram
4527
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою
Усі статті теми
«Треба заохочувати дівчат мріяти про масштабне» – Микола Ябченко
Знайомтесь! Микола Ябченко — експерт з комунікацій, профемініст. Працює в Програмі розвитку ООН, захоплюється адвокацією прав жінок, вихованням дітей та читанням книжок в метро, коли воно не закрите на карантин.
Олег Максим’як про гендерне насильство й стереотипи
Вітання! Це Олег Максим’як — студент-політолог, SMM-менеджер та журналіст, а окрім цього закоханий в архітектуру і є великим кіноманом, що ні дня прожити не може без перегляду фільму чи серіалу.
«Патріархат застарів та віджив своє» – Віктор Петрович
Вітання! Це Віктор Петрович — автор і ведучий блогів на YouTube про права жінок та ЛГБТ+.