27 квітня, 2024

«Ми різні – ми рівні». Основи культури гендерної рівності

2 листопада 2018
Поширити в Telegram
5580
Завантажити у форматі: PDF (2.4 МБ)

«Ми різні – ми рівні». Основи культури гендерної рівності

Головне завдання посібника – розвінчати стереотипні уявлення про ролі жінок і чоловіків у родині та суспільстві, сформувати світогляд учнів, вільний від ґендерних упереджень і передсудів. Посібник зорієнтовано на використання сучасних педагогічних технологій, що передбачають взаємодію учнів як між собою, так і з учителями, батьками. Все це створює умови для подальшої демократизації навчально-виховного процесу, який базується на повазі до особистості кожної дитини. Схвалено для використання у навчальному-виховному процесі комісією суспільствознавчих дисциплін (секція філософсько-світоглядних дисциплін) Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти та науки України, протокол № 1 від 12 грудня 2007 року.

Ми різні – ми рівні. Основи культури гендерної рівності : навчальний посібник для учнів 9 – 12 класів загальноосвітніх навчальних закладів / за ред. О. Семиколєнової – Київ: «К.І.С.», 2007. – 176 с.

2 листопада 2018
Поширити в Telegram
5580
Завантажити у форматі: PDF (2.4 МБ)
Репліки Спільноти

Хотіла зранку просто подивитися, що за підручник, але не втрималася та вже прочитала половину. Я навіть не думала, що в Україні вже є такі чудові посібники, орієнтовані на предмети, які допоможуть нашому суспільству стати більш гендерно чутливим! Дуже цікаво, чи застосовується він у навчальному проц ...