27 квітня, 2024

Навчальний посібник "Основи гендерної політики в парламентській діяльності"

19 липня 2018
Поширити в Telegram
3228
Завантажити у форматі: PDF (1.9 МБ)

Навчальний посібник "Основи гендерної політики в парламентській діяльності"

Читайте також:

Навчальний посібник «Основи гендерної політики в парламентській діяльності» спрямований на здобуття знань і вмінь з використанням інноваційних підходів щодо реалізації політики гендерного партнерства, яка характеризує нові суспільні відносини, за яких чоловіки і жінки мають рівні можливості щодо самореалізації та самовдосконалення, на рівних умовах займаються всіма видами суспільної діяльності, мають рівні права на трудову діяльність, що, у свою чергу, потребує нових підходів у системі державного управління.
Навчальний посібник «Основи гендерної політики в парламентській діяльності» призначений для підготовки магістрів зі спеціальності 8.15010012 «Парламентаризм та парламентська діяльність» напряму «Державне управління» Національної академії державного управління при Президентові України всіх форм навчання, викладачів, працівників, а також для всіх, хто цікавиться даною проблематикою.

Основи гендерної політики в парламентській діяльності : навч. посіб. / Автор. колектив: В.А. Гошовська, Н. Б. Ларіна, В. В. Святненко; за заг. ред. В. А. Гошовської. – Київ : НАДУ, 2011. – 100 с.

19 липня 2018
Поширити в Telegram
3228
Завантажити у форматі: PDF (1.9 МБ)
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою