2 травня, 2024

Гендерний посібник

31 січня 2019
Поширити в Telegram
3595
Завантажити у форматі: PDF (4.9 МБ)
Читайте також:

18 грудня 2018 року в Києві відбулася панельна дискусія «Як впроваджувати гендерний підхід в роботу сервісних інституцій?». Під час заходу було презентовано посібник «Інтегрування гендерного підходу в роботі Центрів надання адміністративних послуг». Гендерний посібник - це збірник концептуальних принципів та практичних рекомендацій щодо інтегрування комплексного гендерного підходу у роботу ЦНАП.

Посібник є першим в Україні комплексним збірником, створеним провідними українськими та шведськими експертами напряму з покращення якості надання адміністративних послуг населенню «U-LEAD з Європою», в якому зібрані концептуальні принципи та практичні рекомендації щодо інтеграції гендерного підходу у роботу ЦНАП. Збірник містить сім практичних рекомендацій з впровадження гендерної політики у громадах, а також шаблони документів та інструменти гендерної оцінки для застосування у роботі ЦНАП. По суті, посібник є «дорожньою картою» для керівництва ОТГ щодо надання максимально якісних адміністративних послуг різним групам мешканців громади.

***

«U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до комунікаційних експертів  з покращення якості надання місцевих послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою»: Олена Молодцова, +38 063 184 53 26, olena.molodtsova@ulead.org.ua, Вікторія Залозна, +38 093 169 24 26, victoriia.zalozna@ulead.org.ua  

Гендерний посібник. Практичні рекомендації щодо інтегрування комплексного гендерного підходу у роботу ЦНАП / U-LEAD з Європою. – [Б.м.], 2018. – Мова укр. – 37 с. 

31 січня 2019
Поширити в Telegram
3595
Завантажити у форматі: PDF (4.9 МБ)
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою