19 квітня, 2024

Гендерний бюджетний аналіз програм, які фінансуються з державного та місцевих бюджетів

11 липня 2018
Поширити в Telegram
4345
Завантажити у форматі: PDF (3.9 МБ)
Читайте також:

Аналіз здійснено у 2016 році. Це частина роботи Проекту «Гендерне бюджетування в Україні» (ГОБ Проект), що впроваджується Міністерством фінансів України і фінансується Шведським агентством міжнародного розвитку (Sida).

У праці подано основні висновки за результатами гендерного бюджетного аналізу програм, що фінансуються з державного та місцевих бюджетів в галузі освіти, охорони здоров’я, соціального захисту та соціального забезпечення, молодіжної політики, фізичної культури і спорту, який був проведений Робочими групами з гендерного бюджетування в Міністерстві освіти і науки України, Міністерстві молоді та спорту України, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Харківській, Херсонській, Чернівецькій, Черкаській областях та м. Києві.

Гендерний бюджетний аналіз програм, які фінансуються з державного та місцевих бюджетів. Стислий виклад. – Київ, 2016. – 89 с. – (в рамках  проекту «Гендерне бюджетування в Україні»).

11 липня 2018
Поширити в Telegram
4345
Завантажити у форматі: PDF (3.9 МБ)
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою