16 квітня, 2024

Конференція дівчат для дівчат «Stem: Досліджуй. Змінюй. Надихай»

19 квітня 2018
Поширити в Telegram
3287

Конференція дівчат для дівчат «Stem: Досліджуй. Змінюй. Надихай»

24 квітня 2018р.

м. Київ, «ЦеХАБ», вулиця Хрещатик, 29

Дівчата STEM - менторська програма, що успішно реалізовується в Україні протягом двох років. За час її існування було створено спільноту успішних в STEMжінок, яких на сьогодні є вже 40. Ці жінки стали менторами для 40 дівчат з різних куточків України, не зважаючи на ряд стереотипів про жінок та дівчат, що захоплюються технічними спеціальностями.

Подібні ініціативи для жінок і дівчат-підлітків у Львові організовує Феміністична Майстерня

Ініціатива #ДівчатаSTEM запрошує на Конференцію дівчат, які зацікавлені в науці, технологіях, інжинірингу та математиці. Дівчата, учасниці менторської програми розкажуть, чому вони обирають STEM, як побороти стереотипи, як розвивати свої власні навички і присвятити себе тому, що подобається, а також як…Досліджувати себе та нові можливості, Змінювати себе і оточення, та Надихати інших. Ви познайомитесь з мегацікавими дівчатами-спікерками та дізнаєтеся про програму #ДівчатаSTEM.

Маленька порада: обов’язково розпиши свою мотивацію! Цей критерій буде важливим для організаторів(-ок), щоб вирішити, чи запросити саме Тебе. 

Аплікаційна формаhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWq4IJLINgotRGMD9oS_DVbZghvACUX2o5wpa4cUtzE5

Акредитація: Оксана Ізакова, координаторка напряму STEM Центру «Розвиток КСВ»: stem@csr-ukraine.org, 099-451-36-04

***

Дівчата STEM — це проект, спрямований на подолання гендерних стереотипів при виборі професії, а також на підвищення віри  дівчат у власні здібності та можливість побудувати STEM кар’єру в Україні.

Топ-20 жінок STEM – це унікальна спільнота жінок в Україні, які зробили успішну кар’єру в науково-технічній сфері, організована Центром «Розвиток КСВ». Серед них топ-менеджери IT і технічних компаній, науковці, представники Міністерств, ВУЗів і громадських організацій.

SAP — один зі світових лідерів на ринку корпоративних додатків, компанія SAP допомагає організаціям будь-якого розміру і спеціалізації ефективніше управляти своїм бізнесом. Будь то допоміжні служби або рада директорів, склад або магазин, настільні або мобільні додатки – рішення SAP дозволяють підвищити ефективність взаємодії окремих співробітників і організацій в цілому, сформувати глибоке розуміння бізнесу і створити конкурентну перевагу.Детальніше: http://www.sap.com

19 квітня 2018
Поширити в Telegram
3287
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою