25 квітня, 2024

Набір до Академії дівочого лідерства «Grow UP»

15 жовтня 2018
Поширити в Telegram
2946

Набір до Академії дівочого лідерства «Grow UP»

Проект  реалізується Лігою захисту прав жінок «Гармонія рівних» за фінансової підтримки Ради Європи та передбачає навчання 15-ти дівчат в рамках триденного тренінгового курсу. Учасниць відбиратимуть шляхом конкурсу на кращий проект розвитку місцевих громад. 

«Проблема недостатнього представництва жінок у владі полягає не лише у відсутності квот, але й в неготовності жінок брати на себе відповідальність та в пасивності молоді. Тому в своєму проекті ми зосередились на підвищенні проінформованості про проблеми гендерної рівності. Наша цільова аудиторія — це студентська молодь. В рамках навчання дівчата ознайомляться з роботою парламенту та Київської міської ради, пройдуть навчання для вдосконалення та розвитку лідерських якостей, тайм-менеджменту, ефективної комунікації, а також практикум з основ проектного менеджменту», — заявила голова Ліги захисту прав жінок Олександра Голуб.

15 учасниць проекту будуть відібрані на підставі результатів конкурсу ідей щодо підвищення якості життя місцевих територіальних громад, де вони проживають. До участі запрошуються дівчата та жінки віком від 18 до 25 років, які належать до однієї з вразливих груп населення. Це представниці національних громад, внутрішньо переміщені особи, дівчата з багатодітних та малозабезпечених родин, люди з інвалідністю, особи позбавлені батьківського піклування. Стати учасницею проекту можна заповнивши форму заявки до 31 жовтня.

15 жовтня 2018
Поширити в Telegram
2946
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою