28 березня, 2024

Комікс "ДІВЧАТА МОЖУТЬ УСЕ!"

26 квітня 2019
Поширити в Telegram
3922
Завантажити у форматі: PDF (9.6 МБ)

Комікс "ДІВЧАТА МОЖУТЬ УСЕ!"

Мета Хакатону – збільшити кількість дівчат у STEM і заохотити їх досліджувати світ науки, техніки, інженерії та математики через розробку цікавих рішень. Відповідно до дослідження Майкрософт у 2017 році, дівчата часто приділяють менше уваги вивченню STEM-предметів через гендерні стереотипи батьків, в школі та суспільстві. І як результат, у STEM-професіях, які є престижними і високооплачуваними, працюють тільки 23% жінок.

Читайте також:

ДІВЧАТА МОЖУТЬ УСЕ!

Навчатися у школі не просто: у кожного часом бувають справжні челенджі. Наприклад, трапляються ситуації, коли одногрупники або вчителі не вірять у здібності дівчат, особливо в точних науках. Як тоді дівчатам повірити в себе? Об’єднатися! І одразу в них з'являється супер-віра і супер-сила. Ця сила дівчат не знає перешкод на своєму шляху.

ПРО ЩО КОМІКС?

У невеликому місті ІТ-компанія оголосила конкурс серед школярів і школярок: потрібно створити винахід, що змінить світ на краще. Команда переможців полетить у Каліфорнію на зустріч із Ілоном Маском. Чотири десятикласниці об’єднали свої зусилля, щоб реалізувати проект, який допоможе подолати проблему світового масштабу. Їхні супротивники – найрозумніші хлопці міста, і серед них - син вчителя математики. Чи вдасться дівчатам перемогти?

Сценарій: Ольга Доманська;
Консультантка сценаристки: Марія Кобзар;
Дизайнер: Тигран Согоян;
Редакторки: Каріна Семенко, Марина Саприкіна, Наталія Кошовська, Наталія Мартиненко.

Дівчата можуть усе! : комікс [Електронний ресурс] / Центр "Розвиток КСВ", Фонд ООН у галузі народонаселення; Доманська О.; ред. Семенко К., Саприкіна М., Кошовська Н., та ін. - Електрон. дан. - Мова укр. - 20 с. - Бібліогр. опис станом на 24.10.2020.

26 квітня 2019
Поширити в Telegram
3922
Завантажити у форматі: PDF (9.6 МБ)
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою