28 березня, 2024

На держслужбі 18 років: Ольга Посипанко відстоює інтереси селища Рудно

4 травня 2019
Поширити в Telegram
2555
Ірина Ладика

Студентка факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка. Журналістка-фрілансерка, пише для Щоденної всеукраїнської газети "День", інформаційної агенції "ZIK" та сайту "Studway".

На держслужбі 18 років: Ольга Посипанко відстоює інтереси селища Рудно

Ольга народилася у Львові у сім’ї медиків. У дитинстві закінчила Львівську дитячу художню школу імені Олекси Новаківського. Паралельно із навчанням у Львівській комерційній академії намагалася застосувати на практиці знання, які отримала за студентською лавою, - працювала у структурних підрозділах Львівської облдержадміністрації.

З 2009 року Ольга мешкає у селищі Рудно. З того часу займає активну громадську позицію щодо вирішення проблем у ньому. 5 грудня цього року вона попросилаi на сесії Львівської міської ради передбачити кошти у бюджеті розвитку на будівництво водопроводу в районі Старого Рудно, бо зараз вода у старому водогоні непридатна для пиття.

У квітні 2018 року опублікували рейтинг найбідніших та найбагатших депутатів ЛМР. Ольга Посипанко виявилася найбіднішою у Ратуші: «вона задекларувала лише 14 тисяч 858 гривень доходів. Усе це — допомоги: державна допомога одинокій матері, допомога з догляду за дитиною до трьох років, державна допомога малозабезпеченим сім’ям». У коментарі газеті «Високий замок» жінка зазначила, iiщо «у мене все законно задекларовано. Я державний службовець уже 18 років, знаю, що таке декларування».

Жінка намагається турбуватися, не лише про екологічну ситуацію у селищі Рудно. Також вона подавала депутатські запити щодо продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім у цьому населеному пункті.


i               https://www.lvivrada.gov.ua/trybuna-deputata/item/7656-olyga-posypanko-prosyty-peredbachyty-koshty-u-byudzheti-rozvytku-na-budivnyctvo-vodoprovodu-v-rayoni-starogo-rudno

ii              https://wz.lviv.ua/article/369921-use-tse-zavdiaky-napolehlyvii-shchodennii-pratsi-protiahom-bahatokh-rokiv

4 травня 2019
Поширити в Telegram
2555
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою
Усі статті теми
Голова сільради, яка мотивує
«Незалежно від того, яка година робочого дня, обід не обід, але якщо людина прийшла до сільради, то лише з якоюсь проблемою. Насамперед її слід вислухати. І їй треба обов’язково порадити, посприяти, допомогти — хоча б морально. Та й чимось зарадити, якось задовольнити її потреби... Просто так, знічев’я, кидаючи свої звичні справи, ніхто до влади не звертається».i
Освічена та цілеспрямована жінка
«Коли планується більший бюджет, то, напевно, потрібно його порівнювати з результатами боротьби проти злочинності в минулому і в сьогоденні. Самі гроші нічого не говорять звичайній людині. Звичайна людина хоче отримати від держави якісну послугу, будь то захист від злочинності або охорона здоров'я, або освіта»i.
Авторка низки законопроектів, що стали чинними актами
«Політика, перш за все, — це справа не особистісна. Тобто це не власні амбіції, які ти повинен вгамувати, не власне его, яке ти повинен вгамувати. Насправді політика — це те, що ти хочеш зробити для інших, це те, що ти хочеш зробити для своєї країни».i