19 квітня, 2024

Новини

Події 29/05 — 04/06
Київ, Львів, Івано-Франківськ: цікаві лекції, дискусії, документальна вистава і еко-воркшоп! Події цього тижня читайте в анонсі.
Події 22-28 травня
Зустріч-дискусія з Ванесою Ерогбогбо,  плейбек-театр, лекція Оксани Кісь про матріархат і Фестиваль Рівності у Маріуполі.
Події 15-21 травня
Акція за ратифікацію Стамбульської конвенції в Києві, Міжнародний день проти гомофобії й трансфобії, конференція в Харкові, лекції, воркшопи, гендерний квест... Кількість подій цього тижня вражає!
Книжковий Арсенал 17-21.05
З 17 по 21 травня у Мистецькому Арсеналі буде тиждень просвіти —  VII Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал». Підготували для вас анонс подій на феміністичну і гендерну тематику, розмов-дискусій і презентацій. Спробуємо встригнути на всі? 
Програма конференції "Гендерна проблематика та антропологічні горизонти"
VІ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю "Гендерна проблематика та антропологічні горизонти" відбудеться у м.Острог 12-13 травня.
Події 8-14 травня
Про Жіночу історичну ніч, лекцію "Етична краса" у Львові, конференцію в Острозі та інше - читайте в анонсі. 
Конференція «Гендер, війни та революції»
6-7-8 жовтня 2017 року – Одеса, Україна. Доповіді, тези та статті можна надсилати українською, англійською, французькою, або російською мовами до 1 липня 2017 року.
Програма для журналісток
До 15 травня беріть участь у програмі для журналісток і отримуйте фінансування до $5000 для виробництва гендерно-чутливих репортажів.
Програма "Перший крок до успіху" (Західний регіон)
Мета програми полягає у підтримці молодих жінок та дівчат, які готові допомагати розвитку своїх громад та України в цілому, просувати ідеї молодіжного жіночого руху. Перший дедлайн: 14 травня.