24 квітня, 2024

Новини

Події 25 лютого – 3 березня 2019 року
Цього тижня - інтерактивна майстерня "Впораюся сама" в Харкові, зустріч українських ветеранок у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі, інтерактивна лекція "Жінки у науці: ті, що змінили історію", показ стрічки "Перехрестя. Історії секс-працівників — мігрантів", відкриття виставки «Безстрашні. Частина І» у Києві, WikiGap 2019, майстерня законодавчого театру «Що робить влада для гендерної рівності?» у Львові та аж 4 лекції з секс-педагогинею Юлією Ярмоленко в Києві!
VI Міжнародна науково-практична конференція „Гендер. Екологія. Здоров’я”
Запрошуємо взяти участь у конференції 18-19 квітня 2019 р. на тему гендеру, екології та здоров'я у  Харківському національному медичному університеті. 
23 лютого у Дніпрі відбудеться GenderFestDnipro
23 лютого у м. Дніпро відбудеться GenderFestDnipro, що реалізується Громадською організацією Гендерний Клуб Дніпро за фінансової підтримки Представництва Фонду ім. Гайнриха Бьолля в Україні.
Події 18-24 лютого 2019 року
Цього тижня лекція у Львові про жінку й моду на межі 19-20 ст., лекція «Дотримання гендерного балансу в публічних комунікаціях" у Києві, GenderFestDnipro-2019, де можна буде почути Олену Стрельник, Дарину Мізіну та Тамару Марценюк, воркшоп з розвитку лідерських навичок для жінок та захід «Підвищення рівня обізнаності дівчат та жінок щодо трудових прав» у Краматорську.
Події 11-17 лютого 2019 року
Цього тижня День жінок та дівчат у науці у місті Дніпро, захід у Вінниці "Що таке фемінізм та чому його не треба боятися", а також лекція про інтим у середні віки і розмова про романтичне кохання з Настею Мельниченко в Києві!
Гендер і культура: міждисциплінарний круглий стіл про виклики сьогодення
29 січня в Національному університеті «Києво-Могилянська Академія» відбувся круглий стіл на тему: ««Ґендер і культура: виклики сьогодення»». Джерело матеріалу про подію — сайт НаУКМА. 
Події 4-10 лютого 2019 року
Цікавий і пізнавальний тиждень у Києві! На вас чекає дискусія на тему булінгу,  зустріч з однією з найвідоміших викривачок корупції у сучасній українській історії Ганною Соломатіною, зустріч з ведучою Марічкою Падалко, цілих 4 лекції з Юлією Ярмоленко та феміністична кава з Катериною Левченко. 
Успішні жінки менторять дівчат задля розвитку STEM в Україні
26 січня у рамках програми #ДівчатаSTEM відбулося знайомство 28 дівчат зі всієї України зі своїми менторками.
Події 28 січня – 3 лютого 2019 року
Цього тижня - Форум жіночих історій у Франківську, показ феміністичного короткометражного кіно у Кременчуці та круглий стіл «Гендер і культура: виклики сьогодення» в Національному університеті "Києво-Могилянська академія". 
26 січня запрошуємо за зустріч-знайомство учасниць менторської програми Дівчата-STEM
26 січня відбудеться зустріч-знайомство менторів та дівчат менторської програми Дівчата STEM, яка організовується Центром «Розвиток КСВ». STEM - це Science-Наука, Technology-Технології, Engineering-Інженерія, Math-Математика.