19 квітня, 2024

Новини

Запрацював сайт Української асоціації дослідниць жіночої історії!
 Після кількамісячної перерви знову працює сайт Української асоціації дослідниць жіночої історії - про це повідомила на своїй сторінці президентка Асоціації Оксана Кісь. 
Відео-проект «Феміністки: вчора, сьогодні, завтра»
Розпочався відео-проект під назвою «Феміністки: вчора, сьогодні, завтра». Цей короткометражний документальний фільм складається з сюжетів з історіями феміністок та про феміністок. Кожний сюжет покаже взаємозв'язок між поколіннями та подіями минулого, сьогодення та майбутнього, які зумовлять світогляд сучасної української феміністки і феміністського руху в Україні.
У Фейсбуці з'явилася сторінка Урядової уповноваженої з гендерної політики
Там можна знайти інформацію щодо державної політики України, спрямованої на досягнення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, про цікаві заходи, аналітичні матеріали, а також про діяльність Катерини Левченко на посаді Урядової уповноваженої з питань гендерної політики.
Події 30 липня – 5 серпня 2018 року
Поспішіть приєднатися до заходів у Києві, Львові, Сумах: до заходів на тему підтримки грудного вигодовування, акцій проти торгівлі людьми, мистецьких читань та лекції від еко-блогерки!
Перший набір на магістерську програму "Гендерні студії"  у КНУ ім. Тараса Шевченка
Ви маєте шанс стати першими сертифікованими фахівцями та фахівчинями з гендерної експертизи та соціологічного супроводу проектів, пройти практику з міжнародними та українськими провідними організаціями! Прийом документів триває до 26 липня 2018 р. Є 10 бюджетних місць! Для тих, хто має базову несоціологічну освіту, додатковий іспит з соціології відбудеться 27 липня 2018. 
Фінансовий форум про вплив гендерної рівності на результати компаній
7 вересня Асоціація CFA Society Ukraine проводить Форум для фінансистів про вплив гендерної рівності на результати компаній. Метою події є переконання керівників компаній у тому, що наявність в управлінні різних за статтю, культурою та віком людей є фінансово обгрунтованою. Буде проведено кілька семінарів з лідерських навичок, які дозволяють жінкам потрапити до керівництва компаній.
Події 23-29 липня 2018 року
Ще один спекотний на пізнавальні події тиждень липня! Цього разу на вас чекає прем'єра вистави, в центрі сюжету якої - жінка, дискусія, яка розвінчує міфи про святість традиційних сімейних ролей, дискусія  про зв'язок торгівлі людьми та проституції, а також освітній фестиваль прав людини! Більше й більше заходів в Україні на теми фемінізму, толерантності, освіти й просвіти, прав людини! 
Події 16-22 липня 2018 року
Цього тижня - різноманітні події у Києві та Сумах. 
Події 9-15 липня 2018 року
Цього тижня на вас чекають відкриття фотовиставки, вечір пам'яті та феміністична вечірка!