24 квітня, 2024

Новини

Електронна форма вимоги ратифікації Стамбульської конвенції
Україна підписала Конвенцію ще в 2011 році, але й досі не відбулося її ратифікації. Українське громадянське суспільство вирішує вплинути на депутатів інструментами демократії. 
Номінація на Антипремію "Дискримінатор року - 2017"
Номінувати на "Дискримінатора року" може будь-яка людина чи організація - достатньо просто заповнити електронну форму до 10 листопада. 
Події 6-12 листопада
Цього тижня - презентації ґрунтовних соціологічних досліджень, проектів, а також прес-конференція і лекції у Києві та Луцьку!
Перший Український Жіночий Конгрес
22-23 листопада у Києві за адресою вул. Десятинна, 12, локація "Всі.Свої" .
Поліція відзвітувала про результати роботи щодо протидії домашньому насильству
7 листопада у Києві відбулася презентація результатів роботи пілотного проекту«ПОЛІНА» та панельна дискусія: «Україна проти домашнього насильства: урядові інструменти та громадські ініціативи протидії домашньому насильству».
Як живеться одностатевим сім'ям в Україні
З майже 700 законів в Україні права гомосексуалів захищає лише 1.
Жіноча тема на фестивалі кіно Docudays UA у Львові
Кінопоказ фільмів оригінальною мовою з українськими субтитрами та їхнє обговорення за участі правозахисниць(-ків) та громадських діячок(-ів).
Історія успіху народної депутатки України Олени Сотник
Олена Сотник - правниця та політикиня, народна депутатка України, членкиня  МФО "Рівні можливості"/Equal Opportunities Caucus, співголова робочої групи Громадської ради з гендерних питань щодо гендерно-сенситивного парламенту.
Карта активностей ЛГБТ-руху
19 - 21 жовтня 2017 року під час 10 Національної конференції ЛГБТ-руху та ЧСЧ-сервісу було створено карту активностей.
Презентація конкурсу для дівчат Teсhnovation Challenge 2018
Захід відбудеться 3 листопада 2017 року з 11:00 до 14:00 за адресою м. Київ, вул. Дорогожицька, 1 (на території Освітнього центру UNIT.City). Реєстрація – до 2 листопада.