18 квітня, 2024

Новини

Гендерна тематика на Форумі видавців 2019
Ми зібрали для вас події на гендерну та феміністичну тематику 26 Форуму Видавців – головного культурного фестивалю країни! Цьогоріч він відбудеться з 18 до 22 вересня! 
Битва сенсів: гендер
Стать і гендер борються між собою за право першості, проте чи можна протиставляти їх узагалі?
Події 9-15 вересня 2019 року
Цього тижня лекція «Львів'янки в школі», ​​​​​​дівчачий клуб на тему «Як виражати свою позицію», квір-анімація від KISFF та дискусія «Жінки та влада» від Феміністичної кави. 
Шукаємо стажер_ку в #Сексизм_патруль
На початку серпня ми розпочали окрему рубрику #Сексизм_патруль, у рамках якої відслідковуватимемо сексистські заяви українських політиків/-инь та публічних осіб. І наразі нам дуже потрібна людина, яка би змогла виконати одне спецзавдання, що допоможе вивести наш Патруль на зовсім новий рівень (як для нашого ресурсу, так і для всієї України).
7 вересня в Житомирі відбудеться Форум до відкриття “She Week for Democracy Development”
Уперше в Україні на національному рівні разом з міжнародними інституціями під патронатом Міністерства соціальної політики проведуть циклічні та комплексі заходи спрямовані на розширення можливостей жінок в Україні та світі.
Події 2-8 вересня 2019 року
Цього тижня - презентація гендерної програми та сексуальна освіта в Україні (Київ) та програма DMF 2019 у Харкові!
Події 26 серпня – 1 вересня 2019 року
Цього тижня цікаві події у Львові! Дискусія про фемінізм, обговорення роману Сильвії Плат та зустріч з активістками Феммайстерні!
Події 19-25 серпня 2019 року
Цього тижня події у Києві та Львові: дискусія "Цькування за зовнішність, стиль одягу, стиль життя та емоції", лекція "Жіноче задоволення", лекція з курсу "Істор(ЇЇ) мистецтва" та Дівчачий клуб від Феммайстерні!
Події 12-18 серпня 2019 року
Цього тижня - зустріч анломовного розмовного клубу, лекція від "Істор(її) мистецтва",  Public talk з героїнями та авторами книжки "Про що мовчать" та Дівчачий клуб від Феміністичної майстерні!
Події 5-11 серпня 2019 року
Цього тижня - нова лекція курсу Істор(її) мистецтва про експресіонізм, дадаїзм та сюреалізм, зустріч клубу Череда та майстерня з креативного письма для дівчат-підлітків!