19 квітня, 2024

Новини

Події 1-7 квітня 2019 року
Цього тижня ви й досі маєте можливість переглянути виставку "Безстрашні. Вони творили фемінізм" у Creative Women Space, де в середу, 3 квітня, Марія Дмитрієва розповість про суспільну й увнутрішнену мізогінію,  IZOLYATSIA представить двоканальну інсталяцію "Турбулентність", а у "Жовтні" покажуть фільм "[Не] торкайся". У Львові тим часом відбудеться зустріч на тему "Графічний дизайн як ефективний інструмент суспільних комунікацій". 
Події 25-31 березня 2019 року
Цього тижня події у Львові, Києві, Луцьку, Харкові! З нами ви завжди залишатимесь у курсі усіх подій! 
Події 18-24 березня 2019 року
Цього тижня ви й досі маєте можливість відвідати виставку "Безстрашні", а також лекцію учасниці проекту Елли Ламах "Гендерний підхід і його основні складові". Також рекомендуємо звернути увагу на Open Call від Феміністичної перекладацької майстерні. У Києві відбудеться захід про профспілкових лідерок, а у Львові говоритимуть про жінку як об'єкт у рекламі. У Луцьку покажуть фільм "Невидимий батальйон". Окрім того, відбудеться захід на тему Стамбульської конвенції, міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN 2019»  і антидискримінаційна гра "Бути жінкою" в UrbanSpace500.
HeForShe вручили незалежну премію Women in Arts
13 березня в рамках святкування першої річниці руху HeForShe в Україні була вручена незалежна премія Women in Arts. Це нагорода, заснована у 2019 році ООН Жінки в Україні та Українським Інститутом.  
GenderFestDnipro-2019: два дні, що сколихнули Дніпро
Напередодні весни у Дніпрі пройшов GenderFestDniro-2019. Організувала подію громадська організація Гендерний Клуб Дніпро за підтримки Фонду Гайнріха Бьолля в Україні. Протягом двох днів учасниць /-ків чекали яскраві, змістовні та різнопланові заходи.
15 березня, Київ — Конференція «Жінки в STEM: від мрії до дії»
15 березня 2019 року у Premier Hotel Rus (Київ, вул. Госпітальна, 4) відбудеться конференція для жінок про успішну кар’єру  «Жінки в STEM: від мрії до дії». 
Події 11-17 березня 2019 року
Цього тижня події у Києві, Львові, Харкові, Полтаві, Житомирі, Хмельницькому та Ужгороді! Від кінопоказів до концертів! Не пропустіть найцікавішого!
HeForShe Arts Week 2019
Вже вдруге у Києві відбудеться HeForShe Arts Week 2019 – мистецький марафон, який об’єднує музеї, галереї, кінотеатри та інші арт-інституції навколо теми ґендерної рівності та прав людей.  
Події 4-10 березня 2019 року
Тиждень, на який припадає Міжнародний жіночий день, завжди радує численними подіями в різних містах України: Київ, Львів, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Херсон, Ужгород та інші. Тому наш щотижневий анонс перетворюється на справжній лонг-рід. Ми нарахували аж 40 подій - кожній і кожному буде щось по душі! 
Теми-2019 на «Гендер в деталях»: що ми зробили, чого хочемо і як цього досягнемо?
Як швидко пролетів час! П’ять років тому героїчна боротьба Майдану закінчилася перемогою, а здається, це було лише вчора.