28 березня, 2024

Новини

Головою новообраного Верховного Суду стала Валентина Данішевська
Під час пленуму шляхом таємного голосування за її кандидатуру з-поміж трьох віддали свої голоси 67 із 111 чинних суддів, повідомляє кореспондент Укрінформу.
Події 4-10 грудня
У перший тиждень грудня очікуйте події на різноманітну тематику в Києві, Львові, Дніпрі та Кривому Розі! 
Лекція "Як працює насильство в ЛБ-відносинах?"
Зустріч організована в партнерстві з проектом Гендер в деталях в рамках Міжнародної кампанії «16 днів проти насильства».
Події 27 листопада – 3 грудня
Цього тижня виставка у Львові, жіноча хода в Херсоні, презентація книги в Сумах, а також різноманіття лекцій, багато з яких приурочено Міжнародній акції проти гендерно зумовленого насильства, у Києві, Львові, Одесі, Луцьку та Сіверодонецьку. 
ОБСЄ Café
Інформація щодо заходів СММ ОБСЄ в Україні в рамках акції "16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства". 
Новий випуск журналу "Я" на тему "Гендер, традиція і релігія"
Випуск №43 (2) 2017 журналу "Я" від Гендерного інформаційно-аналітичного центру "Крона" присвячений питанням гендеру в традиції і релігії. 
Початок світової акції "16 днів активізму проти ґендерно зумовленого насильства"
Міжнародна акція триватиме й в Україні з 25 листопада до 10 грудня. 
Вистава "Погані дороги" за п’єсою Наталки Ворожбит
Що відбувається з особистими стосунками людей – і з їхнім сексуальним життям, коли в стосунки втручається війна? Наталка Ворожбит пропонує новий мистецький погляд на цю проблему з позиції жінки. 
Перший Український Жіночий Конгрес: підсумки
У Києві завершився Перший Український Жіночий Конгрес, організований МФО «Рівні можливості» за підтримки міжнародних організацій.
Події 20-26 листопада
Один із найнасиченіших тижнів цієї осені - лекції на найрізноманітніші теми, зустріч трансгендерних людей, конференції, конгрес, дебати, академія лідерства, показ фільму, вистава, творчий перформанс, крафтові воркшопи та старт кампанії "16 днів проти насильства"!