29 березня, 2024

Новини

“Буде прикро, якщо світ змінюватимуть лише чоловіки” - що на четвертому модулі STEM is FEM говорили про жінок у технологічній сфері
Навіщо і як долади гендерний розрив та стереотипи у технологічних галузях говорили під час четвертого модулю проєкту STEM is FEM представниці НАТО, ООН, посольства США та УкрОборонПром. У заході взяли участь 30 старшокласниць, зацікавлених у тематиці робототехніки та інженерії. 
Семінар-резиденція "Фемінізм є"
Подайте заявку на участь у розробці виставки "Фемінізм є", яку буде презентовано 13-16 серпня під час семінару-резиденції у рамках проекту "З’єднуючи фемінізми".
Зін "Феміністські транслокальності"
Запрошуємо автор_ок до створення матеріалів (текст, зображення, мультимедіа) для зіну феміністські транслокальності. 
Онлайн-події 27 квітня – 3 травня
Дайджест подій, які можна відвідати навіть під час карантину!
5 стрічок DOCUDAYS UA, які ми радимо переглянути
Із 24 квітня по 3 травня у мережі проходитиме 17 Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Ми відібрали п'ять стрічок про сильних жінок і дічат, які радимо вам переглянути. 
В Україні Дівчата в IКT встановлять Національний рекорд України
Тридцять дві успішні айтішниці розповідатимуть шістнадцять годин поспіль про секрети власного успіху, особливості своєї роботи, та дадуть цінні поради школяркам та студенткам про побудову кар'єри в сфері інформаційних технологій. Марафон відбудеться на честь Міжнародного дня дівчат в IКТ 23 квітня, проведенню якого і буде присвячено прес-конференцію.
Онлайн-події 20-26 квітня
Відвідайте події, не виходячи з дому!
Онлайн-події 13-19 квітня
Відвідайте заходи, не виходячи з дому! 
Онлайн-події 6-12 квітня
Онлайн-події цього тижня. 
Тест: Який ви феміністичний мем?
Меми роблять життя стерпним навіть у найскрутніші моменти. Тому ми вирішили підбадьорити вас потужною дозою цього винаходу людства. А щоб ефект був помітнішим, довіртеся нашому тесту, аби знайти персоналізований мем для феміністочки всередині вас.